Voor 90,- een zomer lang onbeperkt padellen? Meld je direct aan!

Actievoorwaarden

Algemeen

  1. ‘Summer Deal’ (hierna: de actie) wordt aangeboden door Leisure World Padel (hierna: de organisatie).
  2. De looptijd van de actie is van vrijdag 5 juli 2024 tot maandag 15 juli 2024. De looptijd kan zonder aankondiging verlengd worden.
  3. De actie geldt voor reserveringen van alle panoramische en single padelbanen tussen 15 juli 2024 en 14 oktober 2024, maandag van 13.00 tot 18.00 uur en tussen 21.30 en 23.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en tussen 21.30 en 23.00 uur én in het weekend.

Actie en deelname

  1. Iedereen mag aan de actie deelnemen. Minderjarigen hebben hiervoor toestemming van hun ouders of verzorgers nodig. Mensen kunnen zich voor de actie aanmelden via https://meetandplay.nl/club/88155/lidmaatschap.
  2. De deelnemer voert zijn of haar contactgegevens in en betaalt via iDeal voor het lidmaatschap. Het lidmaatschap wordt vervolgens automatisch gekoppeld aan het e-mailadres van de deelnemer.
  3. Het lidmaatschap is persoonsgebonden. De deelnemer mag het lidmaatschap niet overdragen aan een ander. Wanneer na identiteitscontrole bij Mel’s Bar blijkt dat dit wel gebeurt, moet de deelnemer alsnog de baanhuur betalen.

Aansprakelijkheid

Leisure World Padel is niet aansprakelijk voor eventuele type-, druk- of zetfouten.

Slotbepalingen

  1. Leisure World Padel behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  2. Deelname aan de actie is geheel op eigen risico.
  3. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Leisure World Padel.
  4. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.