Padelles in Dronten

Padel is een razendpopulair sport. Zelfs de snelstgroeiende sport van Nederland! Logisch dus dat jij er ook aan begint. En geloof ons, je hebt het virus binnen notime te pakken! Wil je padel snel onder de knie krijgen? Kies voor een padelles met één, twee of drie anderen. Je leert de basistechnieken van de sport, verschillende padelslagen en de tactische keuzes.

Aanmelden voor padelles

De spelregels van padel

Padel is een racketsport die lijkt op tennis en squash. De baan is nét wat kleiner dan een tennisbaan en heeft een omheining van glas, terwijl het speelveld van squash een muur heeft. Ook de spelregels van padel lijken veel op die van tennis. Je slaat de bal over het net en in het vak van de tegenstander. Een groot verschil met tennis, is dat je de bal na de stuit nog tegen de glazen wand mag laten komen. Dat maakt padel ook een heel dynamische sport.

Denk je nu, met die basistechnieken van padel zit het wel goed? Ook dan kan je gewoon padellessen bij Leisure World Padel volgen. Binnen een paar weken tillen we je vaardigheden naar het hoogst haalbare niveau. Alleen, met z’n tweeën of met drie vrienden. Wat je maar wil! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via info@breakpoint.nl.

Geen padelles nodig?

Reserveer (ook zonder lidmaatschap) één van de zeventien padelbanen en speel een potje in de hypermoderne padelarena van Leisure World Padel in Dronten.

Reserveer een padelbaan