Padel als bedrijfsuitje

Padel is een échte teamsport. Samen doe je er namelijk alles aan om punten te scoren. Je bespreekt een ijzersterke strategie en je coacht elkaar. Wie gaat er naar de bal, waar staat de tegenstander en wat is jullie positie in het veld? Hoe leuk is het om dat samen met je collega’s te doen? Dat versterkt het teamgevoel en helpt je om nóg beter te presteren op de werkvloer.

Voorstel aanvragen

Win jij de competitie?

Natuurlijk kunnen we een aantal padelbanen voor je reserveren, zodat je met je collega’s kan spelen. Maar hoe leuk is het om daar een competitie van te maken? Bijvoorbeeld ‘King of the Court’ of in verschillende poules. Tussendoor even op adem komen op het horecaplein én weer door! Geef jij aan met hoeveel collega’s je komt, dan zorgen wij voor een speelschema! Je speelt al vanaf €13,50 per persoon! Klinkt goed, toch?

Start met een clinic

Hebben een aantal collega’s nog geen ervaring in padel? Geen probleem! Dan geven we toch eerst een clinic? In één tot anderhalf uur leer je de basistechnieken van de sport. Daarna kan je vrij padellen óf alsnog starten met een competitie.

Je bedrijfsuitje aanvragen

Leuk dat je met je collega’s wil komen padellen! Als je onderstaand formulier invult, maken we een passend voorstel voor je. Heb je vragen? Neem dan even contact op via padel@leisureworld.nl of 0321 337 339.

Hoe kunnen we je bereiken?

Vrijdagmiddagborrel op de padelbaan

Een vrijmibo in de bedrijfskantine? Dacht het niet… Kom eerst een uur tot anderhalf uur padellen, daarna een gezellige borrel op ons horecaplein. Dat is nog eens lekker het weekend ingaan! Neem contact op via padel@leisureworld.nl, dan reserveren we een aantal banen voor jullie.

Stuur ons een mail